Scroll Top

HVEM ER GATETEAM OSLO?

Siw Indsetviken startet i 2011 Gateteam Oslo, som gjør en tøff hverdag for Oslos mange rusavhengige og hjemløse litt bedre. Gateteam Oslo er en frivillig non-profit organisasjon uten politisk eller religiøs tilhørighet, som deler ut mat, klær, hygieneartikler og andre livsnødvendigheter. Det hele startet da Siw mistet faren sin og hun fylte to store kofferter med klærne hans og begynte å gå gatelangs i Oslo by. I dag utgjør Gateteam Oslo 10 faste nøkkelpersoner og siden oppstarten har de hjulpet mer enn 1000 personer i hovedstaden. Hver onsdag gjennom hele året står Siw sammen med de andre frivillige på Jernbanetorget fra kl. 17.30–20.

VÅR MISJON

Vår misjon er å gjøre hverdagen litt bedre for Oslos rusavhengige og hjemløse ved å gjøre det enkelt, lett tilgjengelig og ikke komplisert for andre å kunne bidra slik de selv ønsker og når det passer.

MØT VÅRE FASTE HELTER
Siw-Gateteam-oslo
Siw
Founder & daglig leder
Bente-i-Gateteam-Oslo
Bente
Nestleder
Ingjerd-Matmor-gateteam-oslo
Ingjerd
Matmor
Liv-Gateteam-Oslo
Liv
Ingo-i-Gateteam-Oslo
Ingo
Frode-i-Gateteam-Oslo
Frode
Sjåfør
Grete-i-Gateteam-Oslo
Grete
Wenche-i-Gateteam-Oslo
Wenche
Hygienedamen
KONTAKT OSS
error: Dette innholdet er beskyttet
Personvernpreferanser
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Vær oppmerksom på at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.