Scroll Top

TID TIL DEM SOM IKKE HAR DET LIKE BRA SOM OSS

BLI FRIVILLIG

Gateteam Oslo er kanskje de viktigste hjelperne på gata i Oslo

Gateteam Oslo ble startet for ni år siden av Siw Indsetviken som hadde et engasjament for Oslos rusavhengige og hjemløse. Siden den gang har organisajonen vokst til 10 faste og 7 frivillige som får være med på onsdager av totalt 970 registrerte. Kommunikasjonen skjer via Facebook hvor vi nå har over 14 551 følgere. På Facebookprofilen opplyser det om alt fra hva vi har behov for til pakkelister.

Gateteam Oslo er en frivillig non-profit organisasjon uten politisk eller religiøs tilhørighet, som deler ut mat, klær, hygieneartikler og andre livsnødvendigheter til Oslos rusavhengige. Siw leder organisasjonen. Gjennom hele året står hun sammen med de andre frivillige på Jernbanetorget fra kl. 17.30–20.

Gateteam Oslo samarbeider med mange butikker som leverer mat og klær, og to hoteller sørger for at teamet kan servere varm mat på gaten. Et budbilfirma har gitt dem fri bruk og tilgang på bil for å hente varene. Ønsker du å bli med på å utgjøre en forskjell? Da er du hjertelig velkommen til å bidra en- eller flere onsdager. Vi trenger hyggelige mennesker til varierte oppgaver, slik at de på gata kan få varme klær, mat og drikke etc.

error: Dette innholdet er beskyttet
Personvernpreferanser
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Vær oppmerksom på at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.