Scroll Top

Gateteam bloggen

Her kan du se hva som rører seg i bybildet vårt og følge med på arbeidet Gateteam oslo gjør. God lesning!
Mer enn bare en bil
For oss så betyr hjelpen fra Budpartner mer enn noen kan tenke seg tror jeg. En ting er all jobben med å samle inn og sortere. En annen ting er å få med seg alt fra lageret vårt i Wergelandsveien og ned til Europarådets plass på onsdagene. Vi har fått så mange besøk av våre venner opp igjennom årene at vi faktisk fyller en svær varebil med alt vi trenger,» forteller Siw. Hun beskriver Budpartner som en fantastisk sponsor, som de nesten bare kunne drømt om.
Starten på det som nå er blitt Gateteam Oslo

Lenge hadde hun tenkt på at hun ville gjøre noe for andre. Gjøre en forskjell. Jobben hennes med multihandikappede var givende, men hun følte at hun ville noe mer. Hver eneste onsdag kjenner hun på takknemligheten og ydmykheten over å få gjøre noe så meningsfylt. Og hver eneste gang hun tar siste bussen hjem, vet hun hvor heldig hun er som har en nøkkel i lommen.

error: Dette innholdet er beskyttet
Personvernpreferanser
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Vær oppmerksom på at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.