Scroll Top

Gjennom Gateteam Oslo gjør hun en kjempeinnsats for byens rusmisbrukere.

Hver onsdag står hun på Jernbanetorget og deler ut varm mat og drikke, klær, sko og soveposer til byens hjemløse

Medieomtale_GateteamOslo

Navn: Siw «Gateteam» Indsetviken

Aktuell med: Siw Indsetviken er oppstarter av Gateteam Oslo. Hver onsdag klokka 18 står de klare utenfor apoteket på Jernbanetorget og deler ut varm mat og drikke, klær og sko, matpakker, hygienprodukter og soveposer til byens hjemløse.

Større aksept for vanskeligstilte

Hva var den viktigste Oslo-nyheten i 2017?

– Oslo har kommet lenger når det gjelder å bidra overfor vanskeligstilte. Det har blitt større aksept, og for Gateteam Oslo er det blitt enklere å få tak i sponsorer. Rusbrukere føler seg ikke fullt så mye som turistattraksjoner lenger.

Petter uteligger er fantastisk

Fremhev en Oslo-person du mener gjorde en innsats for byen i året som gikk?

– Helt klart Petter “uteligger” Nyqvist. Han er helt fantastisk og det er veldig gøy å se hva han som privatperson kan få til som betyr så mye for så mange mennesker. Det står respekt av innsatsen hans. Det koster mye tid og krefter.

– Gleder meg til utdelingene

Hva ser du frem til i Oslo i 2018?

– Jeg gleder meg til hver eneste onsdag, utdelingsdagen for Gateteamet. Det er fantastisk  å få lov til å være med. Onsdagene er magiske. De er ukas beste dag, bedre enn lørdag og søndag.

 

Kilde: https://vartoslo.no/ Vegard Velle

Foto: Morten Lauveng Jørgensen

error: Dette innholdet er beskyttet
Personvernpreferanser
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Vær oppmerksom på at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.