Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder for Gateteam Oslo sin nettside, gateteamoslo.no. og den frivillige non-profit organisasjonen med (org. no.918702199) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på www.gateteamoslo.no.

Denne Policyen beskriver hvilke typer personopplysninger som blir samlet når du bruker våre nettsteder og hvordan dine personopplysninger blir brukt, delt og beskyttet. Den beskriver også hvilke valg du har vedrørende dine personopplysninger og hvordan du kan kontakte oss.

Personopplysninger som behandles
Personopplysningene som Behandles omfatter følgende kategorier:

IP-adresser
Cookie-ID
Advertising ID (cross-Device ID og mobile advertising ID)
Kryptert kundeliste/CRM data
Personnavn
Telefonnummer
E-postadresse
Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes og nettleserinnstillinger
Omedia Norge AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Google Analytics:

Google Analytics samler informasjon om ditt adferdsmønster. Med denne informasjonen kan man optimalisere nettsiden og bruktspekteret slik at man får best mulig opplevelse som bruker og kunde.

Ved implementering av Google Analytics så vil vi få innsyn i cookie-ID, IP-adresse, søkehistorikk og lokasjonsbasert data. Nettstedsinnhold som for eksempel URL-struktur kan inneholde persondata.

Facebook:

Gjennom Facebook Innsikt kan vi se informasjon om personer som følger Gateteam Oslo. Vi kan f.eks se kjønn, land, by/sted og språk. Vi kan også se ut fra valgt tidsperiode hvor mange personer som har besøkt siden vår og hvor mange som er nådd gjennom innlegg. I tillegg vil vi se antall likerklikk, delinger og følgere på vår side og våre sideaktiviteter.

Parkering

Ved registrering av parkering behandler vi nummerskilt- informasjon ifm. parkeringstillatelser.

Hvordan innhentes informasjon?
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyene Google Analytics og Hubspot.

Google Analytics og Hubspot bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes bevegelser på nettsiden. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Google Analytics er konfigurert slik at vi ikke innsamler din IP-adresse.

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Gateteam Osl samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

Kontaktskjema
Påmelding som frivillig eller sponsor
Når man laster ned dokumenter
Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post
Påmelding som frivillig eller sponsor

Når du kontakter oss vida vårt kontatkskjema:

Firmanavn
Fult navn
E-postadresse
Mobilnummer
Beskjed

Formålet med informasjonen som innhentes
Formål med behandlingen av Personopplysningene er å:

Levere og tilpasse tjenestene til enheten og nettleser.
Gi relevant og tilpasset innhold.
Måle og analysere trafikken på nettsidene.
Utvikle og forbedre tjenester.
Målrette annonser og tilpasser/bygger målgrupper for markedsføringsformål.
Bruke og samsvare CRM-data for å målrette kampanjer eller annonser.
For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Kategorier av mottakere av personopplysninger
Besøkene av nettstedet, våre kunder, og potensielle kunder som ber om å bli kontaktet.

Hvordan lagres informasjonen?
Når du besøker vår nettside og selv fyller inn informasjonen, vil vi behandle personopplysninger om deg. Vi registrerer også informasjon om deg og din aktivitet i det vi kaller cookie også kalt informasjonskapsel og i enkelte tilfeller IP-adressen. Les mer om cookie/ informasjonskapsel. Videre innhenter og lagrer vi opplysninger fra kontaktskjemaer på nettsiden gateteamoslo.no som du selv fyller ut.

Informasjon innhentet gjennom skjema på affectperformance.no lagres i HubSpot, vårt CRM og marketing automation system.

Hvor lenge lagres personopplysningene mine
Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.

Vi vil lagre personopplysninger så lenge vi ser det nødvendig for å gjennomføre formålet med innsamlingen, med mindre noe annet følger av EU-direktivet.

Når Gateteam Oslo ikke lenger har et saklig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

Hva er behandlingsgrunnlaget for Gateteam Oslo sin behandling av personopplysninger?
Enhver behandling av personopplysninger krever at det foreligger et behandlingsgrunnlag. Et slikt grunnlag for oss kan være at det er nødvendig for å oppfylle en avtale med den registrerte.

Behandlingsgrunnlaget for lagring av persondata er en av følgende grunnlag:

Den registrerte personen har gitt oss samtykke til behandlingen.
Det er nødvendig for oss for å oppfylle en avtale med den registrerte personen.
Dersom du er en kunde av Gateteam Oslo behandler vi din kontaktinformasjon, faktureringsinformasjon og eventuelle kommentarer (Se over) fordi det er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg.

I tråd med markedsføringslovgivningens bestemmelser har Gateteam Osl alltid kommunikasjonsgrunnlag for våre markedsføringshenvendelser. Behandling av personopplysninger til dette formålet beror på vår berettigede interesse til å drive kommersiell virksomhet når vi har et kommunikasjonsgrunnlag jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav f.»

Utlevering av informasjon til land utenfor EØS
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Gateteam Osl kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Gateteam Oslo.

Nedenfor finner du en oversikt over våre underleverandører som er lokalisert utenfor EØS, samt hvilket overføringsgrunnlag som ligger til grunn for overføringen.

Google Inc
Mountain View, California
Personvererklæring
EU-U.S. Privacy Shield

Facebook
Menlo Park, California
Personvernerklæring
EU-U.S. Privacy Shield

LinkedIn:
Sunnyvale, California
Personvernerklæring
EU-U.S. Privacy Shield

Snap Inc
Venice, California
Personvernerklæring
EU-U.S. Privacy Shield

Hubspot Inc.
Cambridge, Massachusetts
Personvernerklæring
EU-U.S. Privacy Shield

Dine rettigheter
Den enkelte har rett til å klage til datatilsynsmyndigheten i landet der vedkommende bor, jobber eller der den påståtte overtredelsen fant sted.

Dersom vi behandler opplysninger om deg, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig. Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Les mer om retten til dataportabilitet.

Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet. Vi håper du velger å rette en henvendelse til oss først.

Du kan også lese mer om innholdet i dine rettigheter på Datatilsynets nettside:

www.datatilsynet.no

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Endringer
Dersom Omedia Norge AS gjør viktige eller materielle endringer i behandlingen av personopplysninger, vil dette kommuniseres til den registrerte i god tid før behandlingen finner sted.

Kontaktinformasjon
Hvis du har kommentarer til denne erklæringen eller spørsmål om hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på post@affectperformance.no, eller kontakte behandlingsansvarlig:

Navn på behandlingsansvarlig:
Siw Arnhild Indsetviken

Daglig leder i Gateteam Oslo

Adresse: Slattum terrasse 8D, 1480 SLATTUM, Nittedal

Org. nr.: 918 702 199

E-post til behandlingsansvarlig: gateteam(at)gateteamoslo.no

error: Dette innholdet er beskyttet
Personvernpreferanser
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Vær oppmerksom på at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.