Scroll Top

Hvorfor  bli VÅR SPONSORAT OG SAMARBEIDSPARTNER?

Det er forskjellige årsaker til at virksomheter velger å sponse og det finnes mange flotte prosjekter å støtte. De fleste velger å sponse fordi de ønsker å bidra til å utvikle noe positivt for samfunnet. Noen velger å sponse fordi det gir dem nye forretningsmuligheter på en verdiøkende måte. I tillegg gir det positiv synlighet og omtale rundt merkevaren deres.

Et sponsorat med Gateteam Oslo er det enkelt å se hva pengene faktisk går til. Synergien av å bli sett i sammen med et av kanskje Oslos viktigste tiltak for rusavhengige og hjemløse i Oslo, er at bedriften din støtter en lokal sak som skaper positive assosiasjoner til din merkevare. I tillegg har vi en del følgere og andre samarbeidspartnere som kan skape synergieffekter.

Sponsorat-Gateteam-oslo
DU STØTTER EN GOD SAK LOKALT

Gateteam yter kortreist bistand for byens egne rusavhengige og hjemløse Osloborgere. Hver onsdag kl. 18.00 er en fast gjeng på ca 10 faste og 5 frivillige ute i Oslo for å dele ut varme klær, soveposer, sko, mat, varm drikke og andre nødvendigheter. Her er det lett å se hvilken glede du som sponsorat er med på å skape. Kanskje du selv har lyst til å være med å se? Det er fullt mulig såklart.

sponsorat
MERKEVAREBYGGING OG OMDØMME

Merkevarebygging handler om å gi en merkevare verdier og innhold. Ved å bli en av våre sponsorater, vil dette fremme til at  omgivelsene ser din merkevare i et mer positivt lys som kommer bedriften tilgode. Både ovenfor dine samarbeidspartnere, kunder, ansatte og fremtidige arbeidskollegaer. Vi synliggjør våres sponsorater og samarbeidspartnere på vår hjemmeside og sosiale medier.

Synergier
EKSPONERING OG NYE FORRETNINGSMULIGHETER

Jungeltelegrafen er fortsatt den beste markedskanalen. Vi i Gateteam Oslo vet å sette pris på våre samarbeidspartnere og sponsorater. Det er derfor vi alltid løfter dem opp og frem når vi kommer i snakk med folk og aktører som kan etterspørre tjenester vi vet de tilbyr og er gode på. Flere av våre partnere har allerede erfart at de har fått økt kundehenvendelser og nye lukrative oppdrag. I tillegg er vi stadig i media.

Visste du at..
STATISTIKK

Det finnes ingen sikre tall på hvor mange rusavhengige det er i Norge, heller ikke hvor mange som klarer å bli varig rusfri. Men det vi vet er at dette er mennesker på lik linje som oss og vi ser at jobben vi gjør er med på å bidra til at gatene i Oslo blir både tryggere og bedre å ferdes i for alle. Trykk HER for å lese mer statistikk om avhengighet, rus og samfunn, samt rus og psykisk helse. I Oslo har vi ca 70 boliger til formidling og oppfølging blant mennesker som strever med rusavhengighet, psykisk lidelse og isolasjon. I Norge skal ingen måtte være hjemløse dvs. uten tak over hode, men forholdene er ikke like glamorøse og enkelt som nok mange forestiller seg.

TILBAKEMELDING FRA GATEN
Trude
Trude
Rusavhengig

Det som er godt med å komme til Gateteam Oslo er at her er at de faktisk ser oss og ikke dømmer oss. De husker våres navn og er ikke kun et fødsels- og personnummer. Jeg hyller arbeidet Gateteam gjør fordi de bryr seg, vet hvem vi er og hva vi strever med. De tar seg tid til å prate med oss i tillegg til at de alltid møter opp på samme sted hver onsdag. Dette er blitt en viktig dag som vi alle ser frem til. 

Jim
Jim
Oslo by
Rusavhengig

Jim (47) har bodd ute i 14 år og har fulgt med Siw og Gateteam Oslo fra de startet opp. – De er absolutt byens beste tilbud for oss. Hit kan vi komme å få det aller mest nødvendige – i tillegg til at det er hyggelig. De bryr seg faktisk om oss på ekte, sier han.

SAMARBEIDSPARTNERE & SPONSORATER

Takket være våre samarbeidspartnere og sponsorater, klarer vi å holde liv i GateTeam Oslo. På den måten kan vi sørge for at rusavhengige og hjemløse får et lite lys i sin dystre tilværelse. Hver onsdag kl. 18.00 er en fast gjeng på ca 10 faste og 5 frivillige ute i Oslo for å dele ut varme klær, soveposer, sko, mat, varm drikke og andre nødvendigheter. Vi er en NON profit organinsasjon, og alt gjøres på frivillig basis. Vi samarbeider med bla Marita Kafeen. Vi har sponsorer som: Clarion hotell Oslo Børsparken, Thon Hotell OsloAirport, Coca-Cola og Budpartner. Vi henter også gjenglemte klær og utstyr på NSB hittegodsen og Oslo Spektrum. Dessuten har vi vært så heldige å få utviklet vår nye hjemmeside av kommunikasjons- og markedsbyrået Affect Performance.

BLI VÅR NESTE SPONSOR
error: Dette innholdet er beskyttet
Personvernpreferanser
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Vær oppmerksom på at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.