Scroll Top

Mer enn bare en bil

For oss så betyr hjelpen fra Budpartner mer enn noen kan tenke seg tror jeg. En ting er all jobben med å samle inn og sortere. En annen ting er å få med seg alt fra lageret vårt i Wergelandsveien og ned til Europarådets plass på onsdagene. Vi har fått så mange besøk av våre venner opp igjennom årene at vi faktisk fyller en svær varebil med alt vi trenger,» forteller Siw. Hun beskriver Budpartner som en fantastisk sponsor, som de nesten bare kunne drømt om.

Mer enn bare en bil

Hver uke får Gateteam Oslo låne bil av Budpartner. Det gjør at de får fraktet det de trenger fra lageret til Jernbanetorget, hvor de deler ut både mat og klær til de som lever på gata.

 

ET GATETEAM MED HJERTEVARME

Med Siw Indsetviken i spissen, samles gjengen i Gateteam Oslo hver onsdag kveld for å dele ut nødvendigheter til byens rusavhengige.

«Grunnen til at jeg driver Gateteam Oslo er at jeg har et brennende ønske om å kunne bidra til en bedre hverdag for noen. Og våre venner på gata er noen av de fineste folkene jeg vet om,» forteller Siw. Hun startet Gateteam Oslo for åtte år siden ut fra ønsket om å gjøre noe direkte for de som lever på gata.

Det hele begynte med sekker og kofferter med klær som ble samlet inn via Facebook, og det ballet raskt på seg. Flere ville bli med, og flere donerte klær. Samarbeidet med Budpartner har gjort både innsamling og utdeling langt enklere for ildsjelene i gateteamet.

AKTIVT SAMFUNNSANSVAR STARTET MED OVERSKUDDSMAT

Håkon Bergli er daglig leder i Budpartner, og forteller at det er en fryd å få lov til å hjelpe Gateteam Oslo med å tilrettelegge for det arbeidet de gjør på gata. «Det er de i Gateteam som gjør den virkelige jobben, og den entusiasmen de har smitter over på oss,» sier han.

Håkon forteller videre at det hele startet da de kjørte for Adams matkasse i 2015. Det endte som regel opp med at det var masse mat til overs, og derfor et ønske om å finne passende mottakere av overskuddet. «Det var en kollega som nevnte «hjelp oss å hjelpe» som det het da, og vi skjønte fort at vi hadde truffet blink. Der går overskuddet til noen som virkelig trenger det,» sier han. Budpartner er både stolte og fornøyde med et viktig samarbeid.

ET UVURDERLIG SAMARBEID

«For oss så betyr hjelpen fra Budpartner mer enn noen kan tenke seg tror jeg. En ting er all jobben med å samle inn og sortere. En annen ting er å få med seg alt fra lageret vårt i Wergelandsveien og ned til Europarådets plass på onsdagene. Vi har fått så mange besøk av våre venner opp igjennom årene at vi faktisk fyller en svær varebil med alt vi trenger,» forteller Siw. Hun beskriver Budpartner som en fantastisk sponsor, som de nesten bare kunne drømt om.

«Dette er et fantastisk firma med hjertene på riktig plass, og et firma som har fått en uendelig stor betydning for Gateteam Oslo. Og ikke minst oss i teamet. Vi har aldri fått et nei, samme hva vi har bedt om hjelp til. Det står stor respekt av disse gutta,» sier hun.

HJELP FRA BÅDE FJERN OG NÆR

Bergli og hans kollegaer i Budpartner deler ut informasjon, og bidrar så godt de kan for å spre budskapet om Gateteam Oslo. Han opplever at mange ønsker å hjelpe, og har muligheten til å gjøre det når det legges til rette for. «Det kommer bidrag fra både fjern og nær. Jeg har til og med opplevd at det har stått sekker med klær utenfor døra hjemme,» forteller han.

Dersom andre ønsker å donere klær eller andre ting til Gateteam Oslo, så tilbyr også Budpartner henting. «Vi er jo som regel i nærheten, så det er ikke noe problem,» sier Bergli.

GATETEAM OSLO

Gateteam Oslo er en non-profit organisasjon. Det hele er basert på frivillighet, og teamet består av omtrent 10 faste, og en rekke frivillige. Hver onsdag samles 15-17 personer for å dele ut det som har blitt samlet inn. Facebook benyttes for å etterlyse nødvendighetene som trengs, og de satser stort på gjenbruk.

BUDPARTNER

Bedriften ble startet i 2007 under navnet Håkon Bergli Transport AS. Budpartner er deres nysatsing på bud- og varetransport. Selskapet har opparbeidet seg solid erfaring på feltet, og leverer i dag 340 000 pakker i året.

error: Dette innholdet er beskyttet
Personvernpreferanser
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillingene dine. Vær oppmerksom på at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.